icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Hybrid City Alliance

Hybrid City Alliance verwelkomt 8 nieuwe leden

18 mei 2021

De Hybrid City Alliance heeft sinds haar oprichting in december 2020 een groot aantal nieuwe leden aangetrokken. Antwerpen, Cannes, Durban, Edmonton, Lausanne Montreux, Seoul, Sydney en Zürich voegen zich bij de mede-oprichters Den Haag, Ottawa, Praag en Genève, waardoor de reikwijdte van de Alliance nu bestemmingen op vijf continenten omvat.

Naarmate de Alliance is gegroeid, heeft zij een reeks focusgroepen en discussies gehouden met een reeks belanghebbenden uit de sector om ervoor te zorgen dat zij maximale waarde biedt aan kopers uit de hele wereld. Tijdens deze sessies is de input gevraagd van PCO's en organisatoren van evenementen, om ervoor te zorgen dat de Alliance maximale waarde biedt aan klanten, maar ook aan CVB's en andere partners zoals technologieleveranciers (waaronder evenementenplatforms en AV-leveranciers). Het resultaat van deze besprekingen zal onder meer een white paper zijn die in de komende weken zal worden gepubliceerd.

De Hybrid City Alliance is gebaseerd op de principes van inclusiviteit, samenwerking en competentie, aangezien de aangesloten steden de organisatie van hybride en multistedelijke evenementen aanmoedigen, promoten en vergemakkelijken.

De alliantie brengt gelijkgestemde bestemmingen samen om een eenvoudige, gestroomlijnde en transparante aanpak te bieden voor het betrekken van meerdere locaties bij hybride en multistedelijke evenementen. Bovenal nemen de gecombineerde kennis en ervaring van de lidsteden barrières weg, bieden ze oplossingen en inspireren ze tot het creëren van ongeëvenaarde ervaringen voor afgevaardigden. Dit laat een blijvende erfenis na in elke stad, terwijl het de rol van de PCO of organisator vereenvoudigt, die kan profiteren van de gedeelde kennis van de leden en hun bereidheid om samen te werken aan een grote verscheidenheid van evenementen.

De Hybrid City Alliance werkt samen met ICCA en ondersteunt hun Noord-Amerikaanse top op 30 maart 2021. In deze samenwerking deelt de Alliance case studies van recente hybride evenementen, assisteert bij het faciliteren van workshops en toont de Alliance leden hun positie als thought leaders en experts op het gebied van hybride evenementen.

New Cities join alliance Official

Wil je meer weten over de Hybrid City Alliance?

Lees hier meer!
Of neem direct contact op: 📧 conventionbureau@thehague.com