icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
The Hague hybrid city alliance

Hybrid City Alliance erkent groei in multi-hub meetings en conferenties

18 mei 2021

  •  The Hague Convention Bureau, Ottawa Tourism Business Events, Prague Convention Bureau en Geneva Convention Bureau hebben de Hybrid City Alliance gelanceerd in een samenwerking waarin de vier gelijkgestemde bestemmingen samenkomen om een creatief nieuw aanbod te bieden voor inkopers van conferenties en evenementen.
  •  De Hybrid City Alliance is een open groep met mogelijkheden voor andere bestemmingen om zich aan te sluiten als ze willen profiteren van deze gezamenlijke aanpak.
  •  Meer informatie vind je op deze pagina.
Hybrid City Alliance The Hague Convention Bureau

Over de Hybrid City Alliance

Hybride multi-hub vergaderingen en conferenties blijven aan populariteit winnen, vooral in de verenigingssector, waar bestemmingen en verschillende locaties samenwerken om lokale inhoud te leveren voor een evenement rond een breder nationaal of internationaal aanbod.  Afgevaardigden kunnen ervoor kiezen om virtueel deel te nemen, in hun lokale hub of op een centrale "main event" bestemming, afhankelijk van hun behoeften, middelen en reisbeperkingen.

De Hybrid City Alliance biedt organisatoren van internationale evenementen een gestroomlijnde dienst voor de planning en levering van evenementen.  In plaats van rechtstreeks met verschillende bestemmingen te werken, kunnen klanten gebruik maken van de nauwe banden van de Hybrid City Alliance, met een centraal contactpunt bij het Alliance-lid van hun voorkeur, dat de antwoorden, RFP's en levering zal coördineren.

De leden van de Hybrid City Alliance zijn weliswaar verschillend, maar hebben ook overeenkomsten die hen tot ideale partners maken.  Conferenties en vergaderingen die over de hubs verspreid worden, zullen dan ook op elkaar afgestemd zijn wat betreft de grootte van de bestemming, het aanbod, de specialiteit, het onthaal en de sfeer.

Het multi-hub concept heeft verschillende voordelen, met name in de nasleep van de COVID-19 pandemie. Afgevaardigden kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om online of op een plaatselijk of regionaal evenement aanwezig te zijn, afhankelijk van de plaatselijke reisbeperkingen. Een lokale hub heeft ook het voordeel dat de reistijd korter wordt - wat weer een financieel effect heeft voor de afgevaardigde en een positief duurzaam effect op de planeet.

Bas Schot, hoofd van The Hague Convention Bureau, verwelkomde het nieuwe initiatief met de woorden "Vandaag gaat het niet om ik, maar om WIJ. Om de sector sneller te laten opveren, moeten we allemaal samen actie ondernemen. Daarom zijn we blij dat we ons Ottawa-partnerschap kunnen uitbreiden met gelijkgestemde innovatieve bestemmingen zoals Praag en Genève, die zich graag willen richten op oplossingen voor morgen en we kijken er ook naar uit om andere bestemmingen te verwelkomen om samen met ons de toekomst vorm te geven."

"Voortbouwend op het succes van ons partnerschap met Den Haag, dat in 2019 werd ondertekend, is Ottawa Tourism er trots op de Hybrid City Alliance mede te lanceren, samen met andere bestemmingen van wereldklasse, die onze passie voor de toekomst van vergaderingen delen. We kijken ernaar uit om onze sterke relaties met de andere bestemmingen in de alliantie te benutten en middelen en contacten te delen.  Het resultaat zal zijn dat we meer bedrijven naar onze hoofdstad kunnen lokken, de sterke punten van Ottawa aan de wereld kunnen laten zien en de verhalen van Canada op een internationaal podium kunnen vertellen", aldus Glenn Duncan, Senior Vice President en Chief Marketing Officer, Ottawa Tourism.

Bekijk de opgenomen livestream

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de Hybrid City Alliance? Neem dan contact met ons op!

📧 conventionbureau@thehague.com