icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Klinkhamer Group

Klinkhamer Group | Conferences & Events

Klinkhamer Group | conferences & events is in 2008 opgericht in Maastricht en is dé partner voor de organisatie van uw congres of evenement. De afgelopen jaren hebben wij vele (inter)nationale medische-, wetenschappelijke- en overheidscongressen en evenementen georganiseerd. Opdrachtgevers kiezen ervoor met ons samen te werken vanwege onze betrouwbaarheid, integriteit en de toewijding om te streven naar excellentie.

Hoe wij werken 

Bij Klinkhamer Group | conferences & events vinden wij het belangrijk dat jij je kunt richten op jouw gasten en de inhoud van het congres of evenement, waarbij wij ons bezighouden met de logistiek en de algehele coördinatie. Wij zien onszelf niet als leverancier maar als een verlengstuk van jouw organisatie, een extra paar ervaren handen die jouw werklast verlichten. Met een team van 10 professionals kun je jouw conferentie of evenement toevertrouwen aan de experts. 

Webinar Beheer  

Een webinar (een combinatie van 'web' en 'seminar') is een interactieve live stream via het internet. Net als een 'gewone' fysieke bijeenkomst heeft een webinar een locatie (op een digitaal platform), apparatuur, sprekers, een moderator, inhoud en een programma nodig. 

Het samenbrengen van mensen op één locatie is momenteel niet mogelijk of beperkt en kan veel moeite, tijd en geld kosten. Maar is het wel mogelijk om jouw doel op deze manier te bereiken? Een digitale, live-streamed bijeenkomst kan de oplossing zijn en praktischer te organiseren. Een webinar zal de beste oplossing zijn totdat jouw conferentie fysiek kan plaatsvinden en zal op deze manier sponsors en deelnemers actief betrokken houden. 

Conferentie Management  

Als gecertificeerd PCO (professional conference organizer) heeft Klinkhamer Group | conferences & events een rijke ervaring in een breed scala van diensten en bewezen methoden voor het organiseren van jouw conferentie of evenement binnen het budget en met een maximale efficiëntie. 

Diensten omvatten 

  • Conferentie strategie en advies 
  • Biedingsprocedures 
  • Opzetten van rechtspersonen, bankrekeningen etc. 
  • Financieel beheer 
  • Planning van de conferentie 
  • Logistiek beheer 
  • (Sociaal) programmabeheer 
  • Communicatie en marketing 
  • Sponsors en beursmanagement 

Nazorg 

Hoewel onze kantoren in Nederland gevestigd zijn, beschikken wij over wereldwijde expertise en hebben wij al diverse congressen en evenementen buiten onze regio georganiseerd. 

Registratie management  

Klinkhamer Group | conferences & events heeft een eigen gebruiksvriendelijk registratiesysteem voor congressen en evenementen ontwikkeld. 'Insight' is ontworpen om hotelreserveringen, registratieprocedures en abstracthandling (en -reviewing) van conferenties en evenementen te versimpelen. Het systeem biedt een eenvoudige maar transparante database en toont alle benodigde gegevens in een persoonlijk dashboard, waar de gegevens indien nodig verder handmatig kunnen worden aangepast. Op basis van de specifieke wensen van onze klanten, onze jarenlange ervaring en de vele technische mogelijkheden, creëren wij voor elk congres en evenement een volledig op maat gemaakte module. Daarbij houden we rekening met de wensen van de klant en de eindgebruikers. 

Beheer van verenigingen  

Voor verenigingen die op zoek zijn naar een complete oplossing voor verenigingsmanagement, kan Klinkhamer Group | conferences & events een team van management, operations en specialisten leveren dat de vereniging ondersteunt met ledenwerving en -betrokkenheid, marketing en communicatie, congresmanagement, financieel management, permanente educatie en certificering, overheidsrelaties, en meer. 

Klinkhamer Group
Marjolein Lalleman

Neem contact met ons op

Als je wil samenwerken met Klinkhamer Group en onze bemiddeling nodig hebt- neem dan contact op met Marjolein Lalleman.