icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Hybrid City Alliance

HYBRID CITY ALLIANCE

De Hybrid City Alliance is 16 december 2020 van start gegaan

LEES HET LAATSTE PERSBERICHT OVER DE TOETREDING VAN NIEUWE STEDEN

Toekomstbestendigheid voor de sector van zakelijke meetings en evenementen

We zijn er trots op dat we samen met Ottawa Tourism Business Events en andere bestemmingen van wereldklasse, de Hybrid City Alliance hebben kunnen lanceren. Hybride evenementen zijn van grote meerwaarde voor de evenementenindustrie om terug te keren naar live formats. Multiple hub meetings zijn niet nieuw en vinden al enkele jaren plaats. Van een paar steden of locaties binnen één land tot meerdere steden van over de hele wereld. Van zeer eenvoudige meetings met basistechnologie tot meer complexe audiovisuele producties.

Hoe werkt het?

1.           We zien een Hybrid City Alliance als een manier om gezamenlijk en individueel de structuur van hybride opties voor klanten en voor onze steden te vergroten.

2.           Wij bieden één aanspreekpunt voor klanten die een hybride evenement willen organiseren.

3.           Wij brengen diverse steden samen met een goede infrastructuur, die hybride evenementen kunnen ondersteunen. Daarnaast brengen we jouw in contact met lokale partners. 

4.           Wij willen dat onze klanten gezamenlijk gebruik kunnen maken van de kennis van de coalitie. Professioneel advies vanuit onze kant hoort hier natuurlijk ook bij. 

5.           Onze klanten handelen zelf de aanvragen voor hybride evenementen af. Dit doen zijn in samenwerking met hun partner. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het delen van kennis voor het ontwikkelen van hybride oplossingen.

6.           De klant is niet verplicht om alle steden op de lijst te gebruiken, maar kan een selectie van de steden maken.

Hoe kan de Hybrid City Alliance internationale evenementenorganisatoren van dienst zijn?

  •  De hybride vergadering met meerdere steden kan nu worden gezien als een geschikt alternatief voor online vergaderingen in een tijd waarin meer face-to-face deelname gewenst is.
  •  Het is al bekend dat het hybride formaat de voordelen van zowel online als face-to-face evenementen samenbrengt.
  •  Het hebben van hybride hubs in meerdere steden biedt de mogelijkheid om regionale en internationale evenementen veilig te laten plaatsvinden. 

 

De oplossing

  •  De Hybrid City Alliance biedt organisatoren van internationale evenementen een oplossing bij het regelen van evenementen met meerdere city hubs. De stedenpartners in de Alliance staan klaar om als één aanspreekpunt te fungeren. Met als doel om de interactie van de klant met meerdere steden (met betrekking tot één evenement) te stroomlijnen en te vereenvoudigen. 
  •  Wij raden u aan te begrijpen wat de doelstellingen van uw evenement zijn en hoe deze kunnen worden bereikt met een hub-formule met meerdere steden.
  •  Wanneer u kenbaar heeft wat uw behoefte is, (inclusief hoe het programma online en face to face publiek zal samenbrengen en op welke manier de hubs met elkaar kunnen interageren) staat de Hybrid City Alliance klaar om een succesvolle implementatie te ondersteunen.

Hoe?

1.           Stap 1:

Definieer de eisen voor meerdere hubs.

In welke steden wil je een hub hebben voor je evenement?

Wat verlang je van elk van deze steden.

2.           Stap 2:

Dien de RFP voor meerdere steden in bij de Hybrid City Alliance partner van jouw voorkeur. De Hybrid City Alliance partner van uw voorkeur zal optreden als coördinator met de steden die je hebt gevraagd om voorstellen te verzamelen en samen te stellen die aan je worden gepresenteerd.

3.           Stap 3:

Ontvang jouw voorstel voor een evenement met meerdere steden.

Je kunt verder gaan met de Hybrid City Alliance partner van jouw voorkeur of rechtstreeks met de CVB in de door jou geselecteerde steden.

Voor DMO's: Wat is de Hybrid City Alliance en hoe werkt het?

De Hybrid City Alliance heeft als doel een oplossing te bieden aan organisatoren van internationale evenementen die hun evenementen veilig willen plannen en ervoor kiezen dit te doen met behulp van de hub-formats voor meerdere steden.

Als Convention Bureaus zijn wij een vertrouwde toegangspoort tot onze steden en partnernetwerken van steden. CVB's die de handen ineenslaan om hun klanten een tastbare oplossing te bieden, is de kern van de Hybrid City Alliance.

De partners van de Hybrid City Alliance zijn:

We zijn er trots op om samen te werken met andere vooruitstrevende bestemmingen. Samen gaan we de uitdagingen aan waar de sector vandaag en in de komende jaren voor staat.

Word jij onze volgende bondgenoot? Lees dan zeker verder!

New Cities join alliance Official

Sluit je bij ons aan en maak deel uit van de oplossing

De Hybrid City Alliance partners zijn actief op zoek naar strategische partners om een coalitie te vormen en om hybride evenementen voor klanten te faciliteren.

- Hybride evenementen en vergaderingen zijn geen tijdelijke oplossingen, het zijn blijvertjes. Om ze op betrouwbare manier te faciliteren, hebben we de Hybrid City Alliance gelanceerd.

- Samen met vooruitstrevende bestemmingen zullen we de uitdaging aangaan waarmee de sector vandaag en in de komende jaren wordt geconfronteerd.

- Wij nodigen jou uit om deel te nemen en staan graag voor je klaar!

- Sluit je bij ons aan, in de Hybrid City Alliance.

Banner of the Hybrid City Alliance, ushering people to Join the Alliance

Meer weten? Dien een verzoek om informatie in

Hybrid City Alliance The Hague Convention Bureau
Jeanine Dupigny

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot de Hybrid City Alliance en verwelkomen nieuwe partnerschappen. We zijn slechts een telefoontje of e-mailtje van je verwijderd!