icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
Alliance

Hybrid City Alliance - hoe werkt het

Veel gestelde vragen van klanten

1.           Wat is een hub-evenement met meerdere steden?

Simpel gezegd is een hub-evenement met meerdere steden een evenement dat zo ontworpen is dat deelnemers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten in hubs die zich in verschillende steden/landen bevinden, maar allemaal verbonden zijn via een online platform.  

2.           Is dit hetzelfde als het "Hub and Spoke" format?

Hybride hub-vergaderingen met meerdere steden kunnen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot, het "Hub and Spoke" vergaderformaat, dat de hoofdvergaderlocatie voorstelt met satelliethubs op andere locaties. Andere gebruikte termen zijn "gedecentraliseerd" en "satelliet". De rol van elke hub, of het nu als de belangrijkste evenement hub, of als een satelliet hub, of alle hubs host-sharing, zal worden bepaald door de doelstellingen van uw evenement en dus het ontwerp van het evenement. 

3.           We hebben de mogelijkheid onderzocht om onze internationale conferentie te organiseren door onze regionale leden als hubs te verbinden. De hub-formule met meerdere steden kan voor ons werken, hoe kan de Hybrid City Alliance helpen?

U kunt contact opnemen met de CVB van een partnerstad van de Alliance waar ten minste één van uw meeting hubs zich zal bevinden.  In 3 eenvoudige stappen kan die CVB fungeren als uw aanspreekpunt om in contact te komen met de andere steden in uw regio(s) van belang. 

4.           Wij willen volgend jaar onze internationale conferentie houden, maar maken ons zorgen over de vaak veranderende reisbeperkingen, het reiscomfort van onze afgevaardigden en onze voorkeur voor een face-to-face evenement. Hoe kan de Hybrid Alliance helpen?

In 3 eenvoudige stappen kan de Alliance uw beslissing ondersteunen om meeting hubs te creëren om face-to-face interactie te vergemakkelijken en reizen te beperken.

5.           Wat als we één van onze conferentie hubs in een stad willen hebben die geen deel uitmaakt van de Hybrid City Alliance?

De Hybrid City Alliance is geen exclusieve club, maar een oplossing voor internationale organisatoren van evenementen. De Alliance heeft een kern van sterke partnersteden die zich waar nodig inzetten om klanten een vertrouwde oplossing te bieden. 

6.           We hebben onze eigen PCO die we gebruiken voor al onze conferenties, wat zou hun rol zijn als we de Hybrid City Alliance zouden gebruiken?

De Alliance moedigt PCO's aan om hun diensten uit te breiden naar meerdere city hub evenementen, indien dit voor hen relevant is. In 3 eenvoudige stappen zal de rol van de Alliance er dan in bestaan ervoor te zorgen dat, namens u handelend, uw PCO wordt ondersteund.

7.           Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van de Hybrid City Alliance?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de diensten van de Alliance.

8.           Wij zouden de Hybrid City Alliance willen gebruiken om toegang te krijgen tot steden waar wij in het verleden geen conferenties hebben gehouden, maar waarmee wij wel een relatie willen aangaan, is dit mogelijk?

Een verbinding met één partnerstad van de Alliance geeft snel toegang tot alle partners van de Alliance en ook tot partnersteden die zich nog bij de Alliance moeten aansluiten. 

9.           Heeft de Hybrid City Alliance een eigen evenementenplatform?

De Alliance kan je in contact brengen met vertrouwde dienstverleners om het juiste evenementenplatform te kiezen dat past bij de wensen van jouw evenement.

Jeanine Dupigny

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot de Hybrid City Alliance en verwelkomen nieuwe samenwerkingen. We zijn slechts een telefoontje of e-mailtje van je verwijderd!