icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
HPM

Holland Park Media : De media & marketing partner die oplossingen vindt

Onconventionele tijden vragen om out-of-the-box denken, creativiteit en vooral om afwijkende mensen. Holland Park Media (HPM) is de media- en marketingpartner en het kenniscentrum om dit te realiseren.

Bekijk hun website!

Wie is Holland Park Media?

Holland Park Media creëert pakkende media om het verhaal van een organisatie en van mensen te vertellen. HPM is gedreven door een positieve impact op de wereld en streeft ernaar om culturele bruggen te bouwen naar een compassievolle wereldwijde samenleving. Hun unieke aanpak komt voort uit het vinden van kansen in beproevingen en tegenslagen. Van media-aandacht voor evenementen tot het creëren van naadloze hybride en virtuele ervaringen.

Van Social Media consults tot hybride en virtuele ervaringen

Hun ongelooflijke team is echt full service. Van advies over marketingstrategieën en de ontwikkeling van een lange termijnplan voor branding tot social media beheer en reclame, plus alles wat daartussenin komt. Met een jong en internationaal team aan boord - HPM is er trots op meer paspoorten te hebben dan mensen!

Hard werken & hard genieten

Holland Park Media heeft een persoonlijke aanpak waardoor ze kunnen meegroeien met hun klanten. Ze doen niet alleen wat er gevraagd wordt, ze doen wat het beste is voor hun klanten. Ze werken samen met hubs in de stad en de Gemeente Den Haag om het ecosysteem te promoten, impact organisaties te ondersteunen en zorgen er altijd voor om zoveel mogelijk deel uit te maken van de gemeenschap!

HPM

Neem contact met ze op!

Wilhelmina van Pruisenweg 35,
2595 AN The Hague

info@hollandparkmedia.com
+31 (0) 6 8312 2670