icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
Corporate Events The Hague

Zakelijke evenementen

Jouw zakelijke evenement in Den Haag

Wat de reden ook is om jouw bedrijfsevenement te organiseren, Den Haag is een uitstekende plaats om het te houden en The Hague Convention Bureau een gerenommeerde partner die er alles aan doet om er een succes van te maken.

Hoe wij kunnen helpen
Corporate Events The Hague
Corporate Events The Hague

Jouw zakelijke evenement in Den Haag

Er gaat niets boven een degelijk zakelijk evenement om jouw bedrijf op gang te brengen! Wij nodigen je uit om jouw zakelijke evenement in Den Haag te organiseren en te profiteren van onze infrastructuur van wereldklasse en ons kennisnetwerk.

Geniet van de opwinding van het ontdekken door een verfrissende en duidelijk andere Nederlandse stad te proberen, in plaats van dezelfde oude plaatsen opnieuw te bezoeken! Wij erkennen het belang van elk aspect van uw ervaring, hoe groot of klein ook, en wij zijn gepassioneerd over het op maat maken van ons dienstenaanbod, zodat het aan al jouw wensen voldoet.

Den Haag heeft niet alleen de juiste locaties die de juiste boodschap overbrengen aan de bezoekers van jouw evenement, het heeft ook een scala aan internationale hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Jouw bezoekers zullen onder de indruk zijn!

Vind een venue
Speedboat The Hague
Scheveningen surfers

Jouw incentive in Den Haag

Den Haag heeft een lange geschiedenis in het organiseren van evenementen, congressen en conferenties. Maar ook voor incentives heeft het veel te bieden. Den Haag is een uitstekende keuze voor jouw volgende incentive. Lees verder en laat je verrassen!

Den Haag brengt chique, allure en uniciteit naar jouw volgende incentive. Maar het brengt ook wat plezier! Er zijn zoveel spannende mogelijkheden voor groepen van alle formaten in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een actieve, adrenaline-intensieve ervaring, of iets rustigers, cultureels en high-end, Den Haag biedt een heel scala aan mogelijkheden. Ons eigen strand draagt ook bij aan het scala aan activiteiten en ideeën die je in het spel kunt brengen.

Gebruik Den Haag om een nieuwe dimensie toe te voegen aan jouw incentives of groepen, en ontdek onderweg nieuwe verrassingen.

Ondersteuning nodig bij jouw incentive?
Des Indes hotel The Hague
Corporate Events The Hague
Voor organisatoren van zakelijke evenementen

De stad

Den Haag mag dan compact van omvang zijn, het is zeer internationaal, beschikt over kennisnetwerken op diverse terreinen, heeft een uitstekende infrastructuur en een ruime keuze aan locaties, accommodaties en hospitality voor evenementen van uiteenlopende omvang.

Den Haag verrast altijd positief met zijn unieke charme en chic, zijn internationale aantrekkingskracht en kosmopolitische uitstraling, zijn historische hart en rijke cultuur.

 

En voor ontspanning biedt het volop entertainment, sport, natuur en 11 km zandstrand.

Meer over wat er te doen is in Den Haag
The HAgue events
the Hague central station

De bereikbaarheid

Den Haag ligt tussen twee internationale luchthavens in: Amsterdam Schiphol, een van de belangrijkste internationale knooppuntluchthavens van Europa, en Rotterdam The Hague Airport.

Een korte weg- of treinreis brengt je snel in het centrum van de stad. Er zijn ook goede hogesnelheidstreinverbindingen met de omringende landen.

Eenmaal in Den Haag is het dankzij het efficiënte vervoerssysteem en de compacte omvang van de stad een koud kunstje om je in de stad te verplaatsen. Het is een van de gemakkelijkste plaatsen in Europa om te bereiken en om in rond te reizen!

Meer over bereikbaarheid van en in Den Haag
The Hague international city
Corporate Events The Hague

Jouw impact

Den Haag is door zijn status altijd een toplocatie geweest voor belangrijke discussies, beslissingen en acties.

The Hague Convention Bureau helpt je bij het organiseren van een succesvol zakelijk evenement dat echt indruk maakt.

Door jou in contact te brengen met ons gerenommeerde netwerk van partners, hotels, congreslocaties, restaurants en eventmanagementbedrijven, is ons enige doel om jouw evenement in Den Haag gedenkwaardig en effectief te maken.

Neem contact met ons op voor ondersteuning
DMC The Hague
DMC The Hague

Destination management companies (DMCs)

Onze partners zijn er trots op grote lokale spelers in de evenementenindustrie te zijn en zij zetten zich volledig in om van jouw evenement een succes te maken. Laat een van onze partnerbedrijven voor destination management het organiseren van jouw evenement in Den Haag gemakkelijk maken.

Wat kunnen onze destination management partners voor jou doen? Het korte antwoord is dat zij fungeren als een lokale tak van jouw organisatie. Zodra je jouw bestemming hebt gekozen, komen zij in actie en gebruiken hun lokale kennis en middelen om samen met jou jouw evenement, activiteiten, tours en programma te ontwerpen en uit te voeren. Zij stellen vervoer, hotels, restaurants, formele diners, socials, logistiek enzovoort voor en helpen die te regelen. En natuurlijk helpen ze bij eventuele taalproblemen en lossen ze problemen voor je op.

De destination management companies waar wij mee werken hebben een bewezen track record van uitmuntendheid. Zij zullen de weg voor je effenen, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw evenement en de succesvolle resultaten. Bel ons zodat wij jou in contact kunnen brengen met de juiste destination management company.

Joris Boässon Borger

Laten we van jouw evenement een succes maken!

Maak gebruik van onze expertise, kennis, contacten en hulpmiddelen om een ongelooflijk, uitstekend evenement te organiseren.