icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?
One Young World

Verenigingsevenementen

Internationale verenigingsevenementen in Den Haag

Bouw voort op de solide reputatie van Den Haag als impactstad, de stad van vrede en recht, en de stad die goed doet en zaken doet door hier jouw evenement te houden. Den Haag verwelkomt diversiteit en ambitie. Bij The Hague Convention Bureau willen we graag de bijzondere ervaringen mogelijk maken die in de herinnering van alle betrokkenen zullen voortleven en bijdragen aan het succes van uw vereniging. Wij erkennen en waarderen de positieve impact die elk congres op onze stad heeft en daarom heeft u onze volledige aandacht en onze absolute toewijding.

Hoe wij kunnen helpen
international conference The Hague
international conference The Hague

Organiseer je een evenement voor jouw vereniging?

The Hague Convention Bureau en haar partners hebben ruime ervaring in het organiseren van grootschalige internationale verenigingsevenementen. Vele internationale conferenties en congressen zijn in Den Haag gehouden.

Den Haag heeft de betrokkenheid, de infrastructuur en het netwerk om jouw evenement te faciliteren en tot een succes te maken.

Niet alleen erkennen en waarderen wij de positieve impact die elk congres heeft op onze stad, maar wij waarderen ook de positieve impact die verenigingen hebben op de wereld.

Elke vereniging die hier een evenement wenst te organiseren, kan rekenen op onze volledige inzet. Bouw aan de reputatie van jouw vereniging door voort te bouwen op de onze.

The Hague association event
association events The Hague

Onze ervaring in verenigingsevenementen

Onze ervaring in verenigingsevenementen

Enkele van onze verenigingsevenementen in het verleden waren op het gebied van medische, juridische, IT & Tech, veiligheid en hernieuwbare energie.

Inhoud is essentieel en The Hague Convention Bureau maakt gebruik van de dynamische en snelgroeiende kennisinfrastructuur van de stad om uitstekende inhoud voor jouw evenement te genereren en je toegang te geven tot lokale en internationale expertise.

De stad staat niet alleen bekend om haar gastvrije en diverse karakter, maar ook om haar hoogste normen op het gebied van evenementenbeveiliging.

Gasten een warm welkom heten en tegelijkertijd zorgen voor een strakke beveiliging is een kunst. Gelukkig is het een kunst die de stad Den Haag beheerst. De stad heeft staatshoofden, wereldleiders, royalty's, vooraanstaande personen en een breed scala aan mensen ontvangen die beveiliging nodig hadden. Ze zijn allemaal gekomen, hebben genoten en zijn weer vertrokken zonder incidenten.

Bekijk wat het intellectuele kapitaal van Den Haag kan betekenen voor jouw evenement in onze kenniscluster.

Kennisinfrastructuur
PCO grote kerk
international conference The Hague

Professional Conference Organisers (PCOs)

In-country professionele conferentieorganisatoren zijn hun gewicht in goud waard. Zij maken jou het leven veel gemakkelijker door ingewikkelde zaken als het verkrijgen van visa en de benodigde documenten voor het importeren van goederen voor evenementen te vergemakkelijken. Zij kennen de talen, culturele normen, evenementen, feestdagen, valuta en logistiek van het land van bestemming.

The Hague Convention Bureau werkt met een selectie van betrouwbare, hooggekwalificeerde, zeer professionele congresorganisatoren. Als je dat wenst, kunnen wij je na een gedetailleerde offerteaanvraag in contact brengen met de juiste persoon. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over wat zij voor jou kunnen doen. Zij zullen je het leven zeker gemakkelijker maken!

Ons netwerk van PCO's
Joris Boässon Borger

Laten we van jouw verenigingsevenement een succes maken!

Wil je meer weten? Neem contact op met Joris Boässon Borger voor hulp of advies op: j.boasson@thehague.com.