icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
The Hague webinar

Het podium voor jouw evenement

Waarom Den Haag?

Den Haag is een geweldige bestemming voor jouw evenement. De stad biedt locaties van wereldklasse, variërend van kleine charmante zalen tot grote congrescentra. Den Haag is een groene stad, goed bereikbaar en bedreven in onderwerpen variërend van Cyber Security tot Impact Economie.

Den Haag is de thuisbasis van

100
Multinationale Bedrijven
115
Buitenlandse Ambassades
200
Instellingen en Organisaties
516K
Inwoners
Peace Palace The Hague
Locaties

Locaties van wereldklasse

Den Haag biedt vele locaties, variërend van conferentiecentra van wereldklasse tot locaties met een idyllisch uitzicht over de Noordzee. Bovendien is het overgrote deel van de locaties volledig corona-proof, zodat je jouw deelnemers een veilige omgeving kunt bieden.

Zoek locaties in Den Haag
Hybrid City Alliance
Hybride Evenementen

Den Haag is een hybride stad

Hybride evenementen zijn geen voorbijgaande trend. Ze zijn er om te blijven! Samen met onze partners hebben we innovatieve oplossingen geïmplementeerd om Den Haag het podium voor jouw hybride vergadering en evenement te maken. Zodra we elkaar weer kunnen ontmoeten, staan de locaties in Den Haag klaar om je te verwelkomen in hun indrukwekkende hybride studio's.

Meer over hybride mogelijkheden in Den Haag
World Forum sustainability
Duurzame stad

Een van de groenste steden van Europa

De stad Den Haag is een groene stad. Vanaf de wereldberoemde locatie Vredespaleis loop je door het groen naar het strand, via de Scheveningse Bosjes en het Oostduinpark. Den Haag is gericht op het behoud van een groene stad voor haar inwoners en bezoekers. Het spreekt voor zich dat duurzaamheid een integraal onderdeel is van alle congressen die in de stad worden georganiseerd.

Meer over duurzaamheid in Den Haag
The HAgue
Ideale locatie

Goed bereikbaar

Den Haag is gemakkelijk te bereiken vanuit de hele wereld! Of je nu per vliegtuig, over de weg, per trein of zelfs per boot reist, het zijn allemaal haalbare en comfortabele opties voor jou en jouw gasten. De stad ligt tussen twee internationale luchthavens, is goed verbonden met het openbaar vervoer en heeft een hoogwaardige wegen- en fietspadeninfrastructuur.

Meer over vervoer naar en in Den Haag
Nadir in Cyber
Van Cyber security tot Impact economie

Belangrijke sectoren en clusters

Elke dag werken mensen in Den Haag aan een betere, veiligere en rechtvaardigere wereld. Zij werken vooral in banen die te maken hebben met Vrede en Recht, Nieuwe Energie, Cyber Security, Legal & Finance, IT & Technologie en Impact Economy - onze meest ontwikkelde sectoren. Daarom heeft Den Haag veel evenementen rond deze thema's georganiseerd.

Meer over de meest ontwikkelde sectoren in Den Haag
Marjolein Lalleman

Vragen over evenementen mogelijkheden in Den Haag?

Heb je een vraag over jouw potentiële evenement in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op! Ons advies is geheel gratis.