icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

PurPur

PurPur is een energiek marketingcommunicatiebureau met een focus op zakelijke evenementen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor overheid en non-profit organisaties. Hun sterke punten: advies, projectmanagement en het verbinden van organisaties met een gezamenlijk gesteld doel...

PurPur

Zakelijk evenementenlandschap 2020

De markt voor bedrijfs- en verenigingsevenementen is in 2020 ingrijpend veranderd. Live events zijn tijdelijk niet mogelijk en maken plaats voor digitale doorbraakervaringen. Hoe de wereld zich in de nabije toekomst ook zal ontwikkelen, deze digitale mogelijkheden zullen een blijvende impact hebben op de manier waarop we zakelijke evenementen organiseren.

Wat zijn de mogelijkheden en hoe kun je de impact van jouw evenement maximaliseren?

PurPur Digital Concepts - Event Landscape 2020

Denkkracht - Daadkracht

Het PurPur team denkt en werkt op haar eigen manier. Ze denken altijd in oplossingen en zijn altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Meer dan 20 jaar ervaring in communicatie, marketing en projectmanagement aan zowel klant- als bureauzijde. Ze hebben een professionele instelling, zijn daadkrachtig, flexibel, efficiënt en effectief. En doen wat ze beloven. Jouw doelen worden de van hun - samen met PurPur behaal je jouw succes.

Diversiteit aan projecten

Al meer dan 12 jaar bedient PurPur haar klanten met inmiddels meer dan 1500 projecten. Hieronder een overzicht - in alle soorten en maten - van wat zij voor jou kunnen betekenen:

- Marketing- en communicatieprojecten: ontwikkeling en uitvoering van webinars, advies bij het opzetten van jaarplannen, ontwikkeling en ontwerp van eventwebsites, lead generation / demand generation campagnes, 360 (activatie) campagnes (online en in-store), incentive campagnes.

- Business - en relatie evenementen: symposia, (meerdaagse) congressen, productpresentaties, workshops, seminars, lezingen, jubilea, openingsevenementen, open dagen, business challenges, prijsuitreikingen, executive events, roadshows, magazines, presentaties, netwerkevenementen, social events, (koninklijke) openingshandelingen, protocollen, bedrijfsbezoeken, incentives, Grand Prix reizen.

- Beurzen: standontwerp, -ontwikkeling en -bouw, ontwikkelen van beursconcepten.

 

Adres

Saturnusstraat 60 (unit 90)
2516AH The Hague
The Netherlands
https://www.purpur.nl
+31 70 3240012

PurPur