icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download

Schrijf je in voor de gratis online Event Design workshop

What are you looking for?

Congress Care

Congress Care is sinds 1997 hét toonaangevende congresbureau gespecialiseerd in het organiseren van (internationale) medisch-wetenschappelijke evenementen. Congress Care organiseert onderscheidende congressen en symposia voor wetenschappelijke verenigingen, medisch/farmaceutische bedrijven en medisch specialisten. Daarnaast biedt Congress Care ondersteuning bij het organiseren van cursussen, trainingen, bedrijfspresentaties en netwerkevenementen.

Cogress Care The Hague

Over Congress Care

Jouw zakelijke evenement in vertrouwde handen. Als gecertificeerd Professioneel Congres Organisator is Congress Care de aangewezen partij om jouw evenement tot een succes te maken. De bewezen kennis en ervaring binnen de medische en farmaceutische industrie stelt Congress Care in staat om pro-actief en flexibel in te spelen op elke opdracht. Congress Care kan jouw evenement - vergadering, congres of symposium - van begin tot eind organiseren.

Afhankelijk van jouw wensen kan Congress Care een louter adviserende rol spelen of het gehele project uitvoeren. Congress Care beschouwt elk evenement als uniek en stemt de dienstverlening af op jouw individuele wensen. Je kunt ons inschakelen om jouw evenement in zijn geheel te organiseren, maar wij verzorgen ook graag een deelpakket. Onze dienstverlening is onderverdeeld in de volgende gebieden:

- Congres Organisatie

- Beheer van beurzen

- Sponsorwerving

- Ledenadministratie

Online Evenementen & Webinars

Iedereen die ooit een evenement heeft georganiseerd, weet dat dit enorm veel tijd in beslag kan nemen, zowel voor de deelnemers als voor jouw personeel (sprekers, moderators, voorzitters, enz.).

Dit is het moment om een weloverwogen keuze te maken: wil je (een kleine selectie van) jouw publiek fysiek samenbrengen of is een wijdverspreide uitzending een betere manier om jouw informatie te verspreiden? Of waarom overweeg je niet een combinatie van beide?

- Van virtueel congres tot een korte webinar, met online events bespaar je tijd, geld en het is ook nog beter voor het milieu. 

- Congress Care ondersteunt jou graag bij het besluitvormingsproces dat hoort bij de realisatie van jouw online event.

- Meer over de diensten:  https://congresscare.com/en/services/online-events-webinars/ 

Wij maken gebruik van j0uw expertise, werken samen aan een zo sterk mogelijk programma en vinden de beste sprekers en overleggen regelmatig met jou over de voortgang van jouw project. Maar je kunt op ons rekenen voor de echt tijdrovende kleinste details.

 

Adres

Europalaan 16
5232 BC The Hague
The Netherlands
Tel. +31(0)73 6901415
E-mail: info@congresscare.com