icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?
A Birds eye view of The Hague. To the right you see the events venue Amare

Nationaal Associatie Symposium

Onderwerpen Paneldiscussie:

TIjdens het Nationaal Associatie Symposium zal er een paneldiscussie plaatsvinden met de volgende onderwerpen:

  • Wat hebben congresorganisatoren nodig om iedereen mee te krijgen op het gebied van verduurzaming?
  • Hoe wordt de toekomst van congresseren?
  • Wat hebben we geleerd van de Covid-19 pandemie en de manier van congresseren (online/live/hybride)?
  • Wat blijven we inzetten voor de leden en bezoekers van de congressen? Wat zijn de uitdagingen?
  • Wat is de rol van locaties als het gaat om technische expertise en flexibiliteit

Het panel bestaat uit:

  • Claudia Walraven – Green Events
  • Frank Sekeris – KNCV - Programmacoördinator
  • Myriam Wijnen - KNMP – Organisator Congressen en Events
  • Sylvia Tieland – NARIM - Verenigingsmanager

Niek Van den Adel

Als veelgevraagde inspirator over veerkrachtklantgerichtheidleiderschapinspiratie en zorg staat Niek op 100+ (bedrijfs) evenementen per jaar in binnen en buitenland. 

In 2015 schreef hij zijn eerste boek, Crash. Niek’s eerste bestseller ging al meer dan 20.000 keer over de toonbank en is het boek vertaald naar het Engels, en zijn tweede en derde boek zijn ook inmiddels een groot succes gebleken.

 Wellicht heb je Niek al eens op tv voorbij zien komen. Hij is onder andere te zien bij RTL Late Night, op BNN en NPO1, op YouTube, Podcasts en andere media. Naast spreker is hij ook oprichter van Ongehinderd Gastvrij.

Samen met 25 collega’s maakt hij de wereld toegankelijker en klantgerichter. Daarnaast heeft hij Team Heartbeats en de SpeakersClub opgericht. 

Niek Van den Adel

Justin Jansen

Justin Jansen is hoogleraar Ondernemerschap aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en academisch directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Hij is onder andere bekend van de Top-250 Groeibedrijven en het ScaleUp Dashboard en doet al meer dan twintig jaar onderzoek bij succesvolle Nederlandse groeibedrijven.

Hij is co-auteur van het recentelijk verschenen boek ‘Naar een Gezond Groeibedrijf in Vijf Stappen’. Daarnaast is hij adviseur en verzorgt hij trainingen over gezonde groei, vernieuwing en de schaalbaarheid van organisaties.

Justin Jansen

Claudia Walraven

Sinds 2014 is Green Events hét kennisplatform voor een duurzame en sociale evenementenindustrie. Met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts zijn ze op een missie om deze industrie toekomstbestendig te maken.

Claudia Walraven is werkzaam voor Green Events. Zij is duurzaamheidsadviseur en Project Manager. Sinds 7 jaar heeft zij zich met veel toewijding gespecialiseerd in duurzaamheid op het gebied van publieks- en zakelijke evenementen

Claudia